Αισθηματικά

Τα αισθηματικά προβλήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην αρμονία της ζωής ενός ατόμου. Όταν ένας άνθρωπος είναι καλά σε αυτό τον τομέα, τότε αυτόματα είναι καλά και σε άλλους τομείς. Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν την ψυχολογία του ανθρώπου αρνητικά και τότε εμφανίζονται προβλήματα σε σχέσεις φιλικές, οικογενειακές ακόμα και επαγγελματικές. Υπάρχουν περιπτώσεις που μια αισθηματική απογοήτευση έχει φέρει σοβαρά ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα. Είναι ένα θέμα ευαίσθητο και όταν υποψιαζόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να απευθυνθούμε σε ανθρώπους που να μπορούν να χειριστούν την κατάσταση σωστά. 

Crs1 ereunes γραφείο ερευνών

Απιστία

Η απιστία είναι ευαίσθητο και ιδιαίτερο το θέμα των αισθηματικών υποθέσεων. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στην όποια αμφιβολία σας σχετικά με τον σύντροφο σας. Η αισθηματική απιστία στις μέρες μας είναι η συχνότερη αιτία χωρισμού των ζευγαριών. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής σε συνάρτηση με την αποξένωση που βιώνουν τα ζευγάρια λόγω των υποχρεώσεων της δουλειάς, σε συνδυασμό με τα ερεθίσματα και τα πρότυπα που λαμβάνουν από το περιβάλλον τους και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν αλλοτριώσει τις σχέσεις και οι σύντροφοι απιστούν πλέον πολύ πιο εύκολα. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το σύντροφο σας,μη διστάσετε. Καλέστε μας τώρα. Δίνουμε τις απαντήσεις και τις λύσεις στο πρόβλημα σας.

Διαζύγιο Διατροφή

 

Δυστυχώς οι σχέσεις δεν είναι ιδανικά φτιαγμένες και κάποιες φορές έρχεται η ρήξη ανάμεσα στους συζύγους. Χρειάζεστε στοιχεία που να ευσταθούν στο δικαστήριο και να σας βοηθήσουν να δικαιωθείτε; Σας αρνούνται διατροφή προφασιζόμενοι οικονομική αδυναμία παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία; Κακομεταχειρίζεται κάποιος ξένος(νέος σύντροφος) το παιδί σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διεκδικήσετε και να δικαιωθείτε. Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Crs1 έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα μέσω των έμπειρων ερευνητών μας να σας δώσουμε τα στοιχεία που χρειάζεστε. Καλέστε μας τώρα

Crs1 ereunes γραφείο ντετέκτιβ
crs1 ereunes γραφείο ιδιωτικών ερευνών

Έλεγχος Καθημερινότητας Ατόμων

Μέσα στην διάρκεια της ημέρας όλοι  αναλώνουμε τον χρόνο μας σε διάφορες δραστηριότητες. Άλλες είναι εμφανείς και ευδιάκριτες στον κοινωνικό μας περίγυρο, στο οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον και άλλες είναι επιμελώς κρυμμένες και αποτελούν τον κρυφό μας βίο, τα μυστικά μας. Αν έχετε ενδείξεις ότι κάτι σας κρύβουν. Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά τι συμβαίνει με το σύντροφό σας, το φίλο σας ή το συγγενή σας που τελευταία έχει περίεργη και μυστικοπαθή συμπεριφορά. Τηλεφωνήστε μας τώρα. Έχουμε τη λύση και για οποιοδήποτε μυστήριο σας απασχολεί. Μέσα από μεθοδική έρευνα και με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού που διαθέτουμε, σας δίνουμε ξεκάθαρη εικόνα για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του προσώπου που θα μας υποδείξετε χωρίς κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό.

Προγαμιαίος Έλεγχος - Αναζήτηση Παρελθόντος

 

Στην πορεία της ζωής μας, όλοι έχουμε συναναστραφεί ή συνάψει σχέσεις με άτομα που είτε δεν γνωρίζαμε πολύ καλά, είτε γνωρίζαμε αυτά που εκείνοι ήθελαν να ξέρουμε για αυτούς. Κάποιες φορές βρεθήκαμε προ εκπλήξεως ή δεν μάθαμε ποτέ την αλήθεια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βαδίζετε με ασφάλεια και σιγουριά και να μην είστε έρμαιο του κάθε επιτήδειου ψεύτη ή ακόμα και επικίνδυνου ατόμου που μπορεί να επιβουλεύεται την περιουσία σας.

crs1 ereunes γραφείο ιδιωτικών ερευνών
Crs1 Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ηλεκτρονική Παρακολούθηση

Η χρήση της τεχνολογίας είναι πλέον απαραίτητη σε όλους μέσα στην καθημερινότητα. Μέσω των κινητών συσκευών, των υπολογιστών και των tablet εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, διεκπεραιώνουμε πληρωμές και υποχρεώσεις. Τι γίνεται όμως όταν η ανάγκη για χρήση ηλεκτρονικών συσκευών δίνει παράλληλα στον σύντροφό μας τη δυνατότητα να επικοινωνεί κρυφά, να φλερτάρει και σε συνέχεια να απατά; Πώς μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια χωρίς να υποψιάσουμε το σύντροφό μας και να μη πέσουμε στα μάτια του; Μην ανησυχείτε, είμαστε δίπλα σας και σε αυτό το βήμα. Έχουμε την λύση για κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Αρκεί μόνο η συγκατάθεσή σας και μπορούμε να σας παραθέσουμε στοιχεία από όλες τις δραστηριότητες της συσκευής σε πραγματικό ή παρελθοντικό χρόνο. Θα λάβετε δεδομένα από μηνύματα, κλήσεις, Chating, τοποθεσίες και site που επισκέφτηκε και ότι ακριβώς συνέβη. Υπεύθυνα και αθόρυβα.

Δίνουμε Λύσεις Στα Αισθηματικά Σας

Αν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι πιστός. Αν έχετε αμφιβολίες για τον άνθρωπο που θέλετε να παντρευτείτε. Αν έχετε οποιοδήποτε αισθηματικό πρόβλημα η Crs1 έχει την λύση για εσάς.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Όλες οι οικογένειες όσο αγαπημένες και αν είναι, πολλές φορές βρίσκονται διχασμένες

 από αλαζονικές συμπεριφορές των μελών τους. 

Η εφηβική ηλικία ίσως είναι η δυσκολότερη στην πορεία του ανθρώπου.

 Ένα παιδί στην εφηβεία μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. 

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1  συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.