Έλεγχος Εταιρικού Περιβάλλοντος

crs1 ιδιωτικές έρευνες

Διαρροή Πληροφοριών

Η επιτυχία στις εταιρείες είναι άρρητα συνδεδεμένη με κάποια καινοτομία. Είτε πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, είτε για κάποιο προϊόν που πωλείται, από πίσω κρύβεται μια μυστική συνταγή, ένας ιδιαίτερος τρόπος ή ένας συνδυασμός ενεργειών που κάνουν την εταιρεία ιδιαίτερη και πετυχημένη. Η διαρροή μιας τέτοιας πληροφορίας θα ήταν για μια επιχείρηση καταστροφική. Στην Crs1 έχουμε τον τρόπο να θωρακίσουμε το εταιρικό σας περιβάλλον και να βρούμε από που ή από ποιον διακυβεύετε η τύχη της επιχείρησης σας, ερευνώντας σε βάθος τα αίτια, τους θύτες και τους τρόπους που θα αποτραπεί στο μέλλον παρόμοια κατάσταση. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς ερευνητές της Crs1...καλέστε μας τώρα. 

Έλεγχος συνεργατών - υπαλλήλων

Οι εταιρίες τις περισσότερες φορές στηρίζονται στους συνεργάτες τους, στους υπαλλήλους τους και πολλές φορές επεκτείνονται κάνοντας συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις ίδιου ή άλλου κλάδου. Οι σχέσεις αυτές βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τιμιότητα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η δίψα για χρήμα γίνεται το κίνητρο για προδοσία; Έχετε διαπιστώσει παράξενη συμπεριφορά κάποιου υπαλλήλου; Μήπως ρωτάει πολλά και ταυτόχρονα λιγοστεύουν σιγά σιγά οι πελάτες σας; Μήπως κάποιες φορές έχετε περίεργα ελλείμματα σε χρήματα ή προϊόντα; Θέλετε να κάνετε μια νέα εταιρική συνεργασία και αμφιβάλετε για τη φερεγγυότητα του έτερου μέρους; Στην Crs1 θα ερευνήσουμε για εσάς σε βάθος και θα σας έχουμε τεκμηριωμένες απαντήσεις. Μην καθυστερείτε, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. 

crs1 ιδιωτικές έρευνες
crs1 ιδιωτικές έρευνες

Εύρεση Χρεοφειλετών

 Ένας από τους σημαντικότερους λόγους δημιουργίας μιας επιχείρησης είναι η κερδοφορία. Οι επιχειρηματίες πωλούν υπηρεσίες ή προϊόντα και κερδίζουν χρήματα. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τους άτυπους κανόνες της αγοράς, που τους δίνουν τη δυνατότητα της πίστωσης και εξαφανίζονται χωρίς να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Έχετε πέσει θύματα εξαπάτησης; Μήπως κάποιος έχει καταχραστεί τα εμπορεύματα σας και έχει εξαφανιστεί. Δανείσατε χρήματα και δεν τα πήρατε ποτέ πίσω; Σας έκλεψαν κεφάλαια της επιχείρησης σας και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής; Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και να ξεσκεπάσουμε τους καταχραστές της εμπιστοσύνης σας. Το δίκτυο των συνεργατών μας θα φτάσει στα ίχνη των χρεοφειλετών, δίνοντας σας τεκμηριωμένα στοιχεία διεύθυνσης και ταυτοπροσωπίας τους.  

συστήματα Ασφαλείας

Μια εταιρεία πολλές φορές βάλετε εκτός από φυσικά και με τεχνικά μέσα. Χρειάζεται την απαραίτητη προστασία από σύγχρονα τεχνικά μέσα που θα προστατεύουν τόσο τα κινητά όσο και τα κινητά μέρη της. Στην Crs1 έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρονικών μέσων προστασίας. Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί. Έχουμε τη δυνατότητα να προστατέψουμε και το δίκτυο υπολογιστών, τα τηλέφωνα και γενικότερα όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της εταιρείας σας από οποιαδήποτε προσπάθεια υποκλοπής. Η crs1 έχει την τεχνογνωσία και μπορεί να σας προστατεύσει αποτελεσματικά. 

crs1 ιδιωτικές έρευνες

Δίνουμε Λύσεις Στο Πρόβλημα Σας

Αν θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας σας, η Crs1 έχει την λύση για εσάς.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1%
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Η βιομηχανική κατασκοπία ανθεί στις μέρες μας. Είναι από τους πιο ανεπτυγμένους τομείς της σύγχρονης κατασκοπίας

Όταν μια εταιρεία μπαίνει στην οδό των δικαστηρίων για να διεκδικήσει τα δικαιώματα.. 

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1 συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.