Δικαστικές Διαμάχες - Ναυτιλιακά

       Δικαστικές διαμάχες - Ναυτιλιακά

Δικαστικές διαμάχες - Ναυτιλιακά, είναι θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Για να καταφέρει να βγει κερδισμένη μια ναυτιλιακή εταιρεία θα πρέπει οι πληροφορίες και οι αποδείξεις που θα κατατεθούν να έχουν συλλεχθεί με προσοχή και υπευθυνότητα.

ιδιωτικός ντετέκτιβ

Οικονομικές Διαφορές

Όταν μια εταιρεία μπαίνει στην οδό των δικαστηρίων για να διεκδικήσει ή να υποστηρίξει τα δικαιώματα της, σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία και κάποιες φορές μπορεί να έχει και δυσάρεστες νομικές συνέπειες. έχετε διαμάχες με κάποιο υπάλληλο που διεκδικεί ψευδώς χρήματα. Έχετε προβλήματα με δικαστικό αγώνα που το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει την τύχη της επιχείρησης σας. Καλέστε μας άμεσα, κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο για εμάς. Κατόπιν επαγγελματικής έρευνας θα έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα φέρουν την επιχείρηση σας σε θέση  υπεροχής. Όλα τα στοιχεία που θα σας παραθέσουμε θα είναι άρτια και αξιοποιημένα σε κάθε διαδικαστική αίθουσα!

Παραποιήσεις Προϊόντων Προστασία Συμφερόντων

Όταν μια εταιρεία δημιουργεί ένα προϊόν, το πατεντάρει και στη συνεχεία το διαθέτει στην αγορά,πρέπει να είναι σίγουρη ότι το προϊόν θα φτάσει στον καταναλωτή ακέραιο και στην κατάσταση που πρέπει. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος αντιγράψει ή κακομεταχειριστεί το ήδη υπάρχων προϊόν; Τι συνέπειες θα έχει για την εταιρεία αυτή η σοβαρή πράξη της παραποίησης  και πως θα μπορέσει να αποδείξει  ότι δεν είναι υπαίτια για την κακοποίηση του προϊόντος; Στην Crs1 είναι θέμα χρόνου, να σας δικαιώσουμε. Από την ώρα που θα αναλάβουμε την υπόθεση σας, οι συνεργάτες μας θα συλλέξουν για εσάς πληροφορίες και τεκμηριωμένες αποδείξεις και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση που άλλοι φρόντισαν να βρεθείτε.

ιδιωτικός ντετέκτιβ
ιδιωτικός ντετέκτιβ

 

Ναυτιλιακά

Οι ναυτιλιακές υποθέσεις είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και σημασίας. Πολλές φορές διακυβεύονται τεράστιες περιουσίες, υπολήψεις, ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Είτε πρόκειται για ατυχήματα, είτε για οικονομικές διαφορές, είτε για θέματα  Η Crs1 με σοβαρότητα διερευνά σχολαστικά όλα τα ενδεχόμενα και σε συνεργασία με το νομικό της τμήμα σας σας παρουσιάζει αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς και την απαραίτητη καθοδήγηση για τα περαιτέρω βήματα. 

Διερεύνηση Ατυχημάτων

Σε όλους μας, τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας, είναι πιθανό να είμαστε εμπλεκόμενοι σε ατύχημα. Για τις ασφαλιστικές εταιρίες είναι καθημερινό φαινόμενο και σε μεγάλη συχνότητα λόγω της φύσης της εταιρείας. Η υπεύθυνη αντιμετώπιση ενός ατυχήματος είναι η ανάληψη της ευθύνης από τον υπαίτιο και η αποζημίωση του θύματος είτε από την ασφαλιστική εταιρεία ή τον ίδιο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου ασυνείδητοι συμπολίτες εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος με απρόβλεπτες και πολλές φορές τραγικές συνέπειες. Σε άλλες περιπτώσεις, οι ασφαλιστικές εταιρείες πέφτουν θύματα επιτηδείων που στήνουν ατυχήματα με σκοπό το κέρδος από την αποζημίωση, άμεσα ή έμμεσα. Η Crs1 και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις προτείνει λύσεις, διερευνά τα ατυχήματα, βρίσκει τους υπαίτιους, παραθέτει στοιχεία και προσφέρει αποδείξεις, σίγουρα και αποτελεσματικά

ιδιωτικός ντετέκτιβ

Δίνουμε Λύσεις Στο Πρόβλημα Σας

Αν έχετε δικαστικές διαμάχες που αφορούν την εταιρεία σας ή ναυτιλιακές υποθέσεις.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Η επιτυχία στις εταιρείες είναι άρρητα συνδεδεμένη με κάποια καινοτομία.

Η βιομηχανική κατασκοπία ανθεί στις μέρες μας. Είναι από τους πιο ανεπτυγμένους τομείς της σύγχρονης κατασκοπίας

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1 συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.