Ντετέκτιβ

ντετέκτιβ αθήνα

Ντετέκτιβ

Με τον όρο ντετέκτιβ ορίζεται ο ερευνητής, που συνήθως είναι ένα μέλος της επιβολής του νόμου. Υπάρχουν όμως και οι ιδιώτες, γνωστοί και ως ιδιωτικοί ανακριτές. Οι ντετέκτιβ είναι συνδεδεμένοι με την λύση εγκλημάτων την οποία επιτυγχάνουν με την εξέταση και την αξιολόγηση στοιχείων και προσωπικών αρχείων, για να ανακαλύψουν την ταυτότητα και τα ίχνη των εγκληματιών. Τον όρο ντετέκτιβ των χρησιμοποιούσαν παλαιότερα πλέον χρησιμοποιείται συχνότερα ο όρος Ιδιωτικός Ερευνητής.

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ

 

Ο Ιδιωτικός ντετέκτιβ δεν ανήκει σε κάποια αστυνομική υπηρεσία. Προσλαμβάνεται συνήθως από ιδιώτες ή επιχειρηματίες και καλούνται να δώσουν λύση, απαντήσεις και στοιχεία σε θέματα όπως εγκλήματα, ανθρωποκτονίες οργανωμένα εγκλήματα αγνοουμένων, ηλεκτρονικά εγκλήματα, επιχειρηματικές απάτες, απιστίες, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά και πολλά άλλα. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ έχει την δυνατότητα να μεταμφιεστεί για να καταφέρει να φέρει εις πέρας την έρευνα. Ωστόσο υπάρχουν χώρες που δεν αναγνωρίζουν την πρακτική του ντετέκτιβ ενώπιον των δικαστηρίων και των δικαστικών διαδικασιών. Μια τέτοια χώρα είναι η Πορτογαλία όπου κάθε απόδειξη ή στοιχείο χάνει την αξία του αν προσκομιστεί από ιδιωτικό ντετέκτιβ.

Ντετέκτιβ
Ντετέκτιβ - Crs1 ereunes

Ιστορία του Ντετέκτιβ

Το πρώτο ιδιωτικό detective agency ιδρύθηκε από τον Eugène François Vidocq στο Παρίσι στις αρχές της δεκαετίας του 1800. Ο ίδιος είχε επίσης ηγηθεί μιας αστυνομικής υπηρεσίας πέραν του ποινικού. Η αστυνομία ντετέκτιβ ήταν πρωτοπόρος στην Αγγλία από το Bow Street και αργότερα η Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου. Η πρώτη αστυνομία ντετέκτιβ του συγκροτήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδρύθηκε το 1846 στη Βοστόνη

Ντετέκτιβ - Νομοθεσία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον Νόμο 3206/2003 ΦΕΚ2998/Α23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΑΘΗΝΑ - ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. Πλέον χρησιμοποιούνται οι νόμιμοι όροι: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

crs1 ereunes ντετέκτιβ

Δίνουμε Λύσεις Στο Πρόβλημα Σας

Αν χρειάζεστε ιδιωτικό ερευνητή/ντετέκτιβ.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Αισθηματικά, Οικογενειακά, Έφηβοι -Διαδίκτυο Έλεγχος Εταιρικού Περιβάλλοντος, Βιομηχανική Αντικατασκοπεία κ.α.  

Είναι φυσικό όταν αποφασίζουμε να προσλάβουμε έναν ιδιωτικό ερευνητή να έχουμε απορίες...

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1 συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.