Βιομηχανική Αντικατασκοπεία

Η βιομηχανική αντικατασκοπεία & κατασκοπεία είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί πολλές βιομηχανικές εταιρείες. Οι εταιρικές απάτες, η αξιοπιστία των συνεταίρων, η προστασία του του εταιρικού δικτύου υπολογιστών & του τηλεφωνικού δικτύου είναι αυτά που απασχολούν περισσότερο τις βιομηχανικές επιχειρήσεις.

crs1 ereunes γραφείο ερευνών

 

 Βιομηχανική αντικατασκοπεία

  Εταιρικές Απάτες

Η βιομηχανική κατασκοπία ανθεί στις μέρες μας. Είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους τομείς της σύγχρονης κατασκοπίας στον ιδιωτικό τομέα, καθώς η υποκλοπή πληροφοριών από εταιρείες είναι ιδιαιτέρως κερδοφόρα παρότι γίνεται με αθέμιτα μέσα. Στον αντίποδα υπάρχουν εταιρείες που πληρώνουν αδρά για να αποκτήσουν τα μυστικά και τις πληροφορίες των ανταγωνιστών τους. Στην Crs1 σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε ούτως ώστε να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται για αποτροπή οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών.

Αξιοπιστία Συνεταίρων

Όσο φερέγγυα και αν είναι η προσέγγιση σας όσον αφορά το τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, δεν σημαίνει ότι όλοι λειτουργούν σαν και εσάς. Δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αν έχετε πέσει θύμα εταιρικής απάτης και δεν έχετε αρκετά στοιχεία για να το αποδείξετε, ελάτε άμεσα σε επαφή με έναν συνεργάτη της Crs1. Με μεθοδικότητα και υπομονή θα σας δώσουμε τις απαραίτητες αποδείξεις, για να δικαιωθείτε

γραφείο ερευνών
γραφείο ερευνων ελλάδα

Προστασία Εταιρικού Δικτύου Υπολογιστών & Τηλεφωνικού Δικτύου.

Τα ηλεκτρονικά μέσα μιας εταιρείας είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της. Σε μεγάλο ποσοστό όλα αυτοματοποιούνται, με αποτέλεσμα τεράστιοι όγκοι πληροφοριών να διακινούνται και να αποθηκεύονται ηλεκτρονικά. Το έγκλημα ηλεκτρονικής φύσης είναι σε παγκόσμια έξαρση. Οι hakers εξελίσσονται συνεχώς με στόχο να υποκλέπτουν περισσότερα δεδομένα, κυρίως από εταιρείες, τις οποίες πωλούν έναντι αδρών αμοιβών. Στην Crs1 έχουμε πολυετή εμπειρία να αποτρέπουμε τέτοιου είδους απειλές. Συνδυάζοντας τη γνώση, με σύγχρονα μέσα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προστατεύσετε το εταιρικό σας δίκτυο πληροφοριών, τις κινητές σας συσκευές και τα ηλεκτρονικά σας αρχεία. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε αν υπάρχει συσκευή ή λογισμικό παρακολούθησης στους κόλπους της εταιρείας σας.

Δίνουμε Λύσεις Στο Πρόβλημα Σας

Αν πιστεύετε ότι διαπράττεται απάτη στην εταιρεία σας . Αν έχετε αμφιβολίες για τους συνεταίρους σας. Αν έχετε οποιοδήποτε εταιρικό πρόβλημα η Crs1 έχει την λύση για εσάς.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Η επιτυχία στις εταιρείες είναι άρρητα συνδεδεμένη με κάποια καινοτομία.

Όταν μια εταιρεία μπαίνει στην οδό των δικαστηρίων για να διεκδικήσει τα δικαιώματα..

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1 συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.