Οικογενειακά

Crs1 ereunes γραφείο ιδιωτικών ερευνών

Περιουσιακά - Κληρονομικά Ζητήματα

Όλες οι οικογένειες όσο αγαπημένες και αν είναι, πολλές φορές βρίσκονται διχασμένες από αλαζονικές συμπεριφορές των μελών τους. Όταν το χρήμα γίνεται αυτοσκοπός και οι πιο αγαπημένοι συγγενείς μπορεί να γίνουν οι χειρότεροι εχθροί . Στην Crs1 έχουμε την εμπειρία και τον τρόπο να σας προστατέψουμε από καιροσκόπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που έχουν προσπαθήσει να σας εξαπατήσουν σε περιουσιακά και κληρονομικά. Θα σας εφοδιάσουμε  κατόπιν ενδελεχούς έρευνας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας και να αποδείξετε την όποια προσπάθεια εξαπάτησης σας με αδιάσειστες  αποδείξεις

Δικαστικές διαμάχες

 

Πολλές φορές οι διαμάχες ανάμεσα σε οικογένειες καταλήγουν στις αίθουσες των δικαστηρίων επειδή δεν μπορούν να λυθούν αλλιώς οι διαφορές τους. Όποιο οικογενειακό ζήτημα και αν αντιμετωπίζετε η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε στοιχεία ούτως ώστε να βγείτε εσείς κερδισμένος ύστερα από μια οικογενειακή δικαστική διαμάχη. Διεξάγουμε έρευνες και προσκομίζουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε δικαστική διαμάχη και παρέχουμε νομικές συμβουλές για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία αυτά σωστά στο δικαστήριο. Πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Crs1 ereunes γραφείο ερευνών
Crs1 ereunes γραφείο ερευνών

Ενδοοικογενειακή Βία

Τελευταία ανθεί στη χώρα μας το φαινόμενο της βίας μέσα στις οικογένειες. Οι παράγοντες που την προκαλούν ποικίλουν, ουσίες, αλκοόλ, προβλήματα στις σχέσεις, βιαιότητα. Πολλές φορές τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, ντρέπονται, αδυνατούν να ξεφύγουν και είναι όμηροι τέτοιον συμπεριφορών. Βρείτε τη δύναμη να μιλήσετε. Κλείστε τώρα ραντεβού με ένα συνεργάτη της  ομάδας της Crs1. Έχουμε ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό και συνεργαζόμαστε με ειδικούς ψυχολόγους για τη στήριξη των θυμάτων. Παρέχουμε υπηρεσίες έρευνας σε βάθος για να βρεθούν τόσο τα αίτια, όσο και οι απαραίτητες αποδείξεις για να τιμωρηθούν οι θήτες .

Προστασία ηλικιωμένων

 

Η τρίτη ηλικία είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι για την Crs1. Στο τελευταίο μονοπάτι της ζωής τους χρειάζονται τη φροντίδα και την αγάπη όλων μας. Κάποιες όμως φορές δυστυχώς πέφτουν θύματα εξαπάτησης, κακοποιούνται από τους ανθρώπους που τους φροντίζουν και σε κάποιες περιπτώσεις λόγω ελλιπούς μνήμης, χάνουν το δρόμο του γυρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες. Στην Crs1 προσφέρουμε υπηρεσίες προστασίας για ηλικιωμένους τόσο με τεχνολογικά μέσα (φορητά gps, κάμερες, μικρόφωνα) όσο και ιδιαίτερης σημασίας έρευνες με σκοπό τη διερεύνηση του περιβάλλοντος  και των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την φροντίδα τους!

Crs1 ereunes γραφείο ερευνών
Crs1 ereunes ιδιωτικός ντετέκτιβ

Ανεύρεση Χαμένων Συγγενών

 

Κάποιες φορές οι καταστάσεις είναι τέτοιες που συγγενείς αλλάζουν τόπο και σιγά σιγά η επικοινωνία μαζί τους χάνεται. Αν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν για λίγο αλλά τελικά χάσατε τα ίχνη τους και θέλετε να τους βρείτε, κλείστε ραντεβού και εμείς θα βρούμε τους ανθρώπους που ψάχνετε. Οι καταξιωμένοι συνεργάτες μας μετά από έρευνα σε Ελλάδα και Εξωτερικό θα βρουν στοιχεία για τα άτομα που ψάχνετε αν ζουν, που ζουν και θα σας φέρουν σε επαφή μαζί τους.

Δίνουμε Λύσεις Στο Πρόβλημα Σας

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα η Crs1 έχει λύση για εσάς

 Επικοινωνήστε μαζί μας για ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ.

 Παρέχουμε υπηρεσίες 24/7 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνία

τι κάνουμε;

Δίνουμε Συμβουλές

 

Διεξάγουμε Έρευνα

 

Δίνουμε λύσεις & Αποδείξεις

 

1%
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
1%
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1+
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προτινόμενες Σελίδες

Είναι ευαίσθητο και ιδιαίτερο το θέμα των αισθηματικών υποθέσεων. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στην όποια αμφιβολία σας σχετικά με τον σύντροφο σας.  

Η εφηβική ηλικία ίσως είναι η δυσκολότερη στην πορεία του ανθρώπου. Ένα παιδί στην εφηβεία μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. 

 

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Crs1 συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες κατάλληλα εκπαιδευμένους.